Zelf groenten, fruit en kruiden kweken brengt respect bij voor de natuur en de seizoenen. Het biedt Chef Alexander de kans om extra vers te werken. Het zal onbekende variëteiten met nieuwe kleuren, smaken en texturen opleveren.
Met dit idee, die reeds lange tijd in ons hoofd rondtolde, gingen we tijdens de covid lockdown aan de slag.
Vijftien ton 100% bio compost werd aangevoerd. Een serre werd opgetrokken. Het zaaien en planten in de grond naast ons restaurant ging van start en de eerste oogst volgde snel. We zullen de seizoenen nauw opvolgen om u steeds met verse producten uit eigen bodem te kunnen verrassen.
Zelf groenten, fruit en kruiden kweken brengt respect bij voor de natuur en de seizoenen. Het biedt Chef Alexander de kans om extra vers te werken. Het zal onbekende variëteiten met nieuwe kleuren, smaken en texturen opleveren.
Met dit idee, die reeds lange tijd in ons hoofd rondtolde, gingen we tijdens de covid lockdown aan de slag.
Vijftien ton 100% bio compost werd aangevoerd. Een serre werd opgetrokken. Het zaaien en planten in de grond naast ons restaurant ging van start en de eerste oogst volgde snel. We zullen de seizoenen nauw opvolgen om u steeds met verse producten uit eigen bodem te kunnen verrassen.
De keuken van Alexander is geopend:
van dinsdag tem zaterdag.
’s Middags 12:00 tot 13:00
van woensdag tem zaterdag.
’s Avonds 18:30 tot 20:00
Restaurant Corboo
Dendermondesteenweg 822
9070 Destelbergen
+32 9 278 33 26
info@corboo.be
BE0848 204 820