Eigen kweek,
zorgvuldig geoogst.
Met liefde voor u & uw bord.

Uit eigen bodem...

Zelf groenten, fruit en kruiden kweken brengt respect bij voor de natuur en de seizoenen. Het biedt Chef Alexander de kans om extra vers te werken. Het zal onbekende variëteiten met nieuwe kleuren, smaken en texturen opleveren.

Met dit idee, die reeds lange tijd in ons hoofd rondtolde, gingen we tijdens de covid lockdown aan de slag.

Vijftien ton 100% bio compost werd aangevoerd. Een serre werd opgetrokken. Het zaaien en planten in de grond naast ons restaurant ging van start en de eerste oogst volgde snel. We zullen de seizoenen nauw opvolgen om u steeds met verse producten uit eigen bodem te kunnen verrassen.

Uit eigen bodem...

Zelf groenten, fruit en kruiden kweken brengt respect bij voor de natuur en de seizoenen. Het biedt Chef Alexander de kans om extra vers te werken. Het zal onbekende variëteiten met nieuwe kleuren, smaken en texturen opleveren.

Met dit idee, die reeds lange tijd in ons hoofd rondtolde, gingen we tijdens de covid lockdown aan de slag.

Vijftien ton 100% bio compost werd aangevoerd. Een serre werd opgetrokken. Het zaaien en planten in de grond naast ons restaurant ging van start en de eerste oogst volgde snel. We zullen de seizoenen nauw opvolgen om u steeds met verse producten uit eigen bodem te kunnen verrassen.