Ontdek & geniet

Corboo_Chefs_Table

De kaart van Corboo draagt de stempel van Alexander Corbisier. Eigenwijs traditioneel, rijk in zijn eenvoud maar verrassend eigentijds. Elk gerecht wordt bereid met dagverse en seizoensgebonden topproducten. Maar ook met eigen kruiden en groenten uit onze moestuin. Aan u de keuze: ga voor de à la carte gerechten die je het meeste triggeren, of laat je meeslepen in het verrassende menu van de chef.

Menu van de chef

  • Volgens het marktaanbod biedt Chef Alexander u volgend keuzemenu aan € 43
  • Huisbereide terrine van hoevevarken met ganzenlever, zelf opgelegde augurkjes of Salade van pissenlits met wilde eend, Provençaalse vijg, gepocheerd hoeve-eitje en crème van Parmesan of Warme terrine van snoekbaars en rivierkreeft, garnalen en Nantuasaus
  • Schotse zalm “Label Rouge”zurkel en spinaziemousseline of Gebraden wilde roodpoot-patrijs, muskaatdruiven, knolselder en kroketjes of “Tomate farcie” met vulling van Toulouse worst en zachte puree
  • Millefeuille met frangipane en Nectavigne met vanille-ijs € 12

    Het menu serveren wij zowel tijdens de lunch als 's avonds
    en dat van woensdagmiddag tot zaterdagmiddag.
    Dit menu wordt voor het hele gezelschap aan tafel geserveerd. Op zondag serveren wij naast de à la carte ook een zondags-lunch, 4 gangen à 80€pp

Bij het aperitief of om te delen

Koude Voorgerechten

Warme Voorgerechten

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vlees

Klassieker van het huis

Nagerechten

Wij vragen om de keuzes te beperken tot max 3 verschillende gerechten per gang.
Wenst u geen voorgerecht, liever niet op vrijdag-en zaterdagavond.

Viert Valentijn bij Corboo

Ter gelegenheid van Valentijn verwennen wij jullie graag met een liefdevol samengesteld Valentijnsmenu.

Het menu zal geserveerd worden van dinsdag 13 februari tot zaterdag 17 februari.

Op woensdag 14 februari serveren wij enkel het Valentijnsmenu.

Groeten,
Alexander en Sofie