De kaart van Corboo draagt de stempel van Alexander Corbisier. Eigenwijs traditioneel, rijk in zijn eenvoud maar verrassend eigentijds. Elk gerecht wordt bereid met dagverse en seizoensgebonden topproducten. Maar ook met eigen kruiden en groenten uit onze moestuin. Aan u de keuze: ga voor de à la carte gerechten die je het meeste triggeren, of laat je meeslepen in het verrassende menu van de chef.
Het menu serveren wij van dinsdagmiddag tot vrijdagmiddag
en wordt voor het hele gezelschap aan tafel geserveerd.
Minute gedraaid vanille-ijs (Nieuw-Calledonië) en warme chocoladesaus.
Wij vragen om de keuzes te beperken tot max 3 verschillende gerechten per gang.
Wenst u geen voorgerecht, liever niet op vrijdag-en zaterdagavond.
De keuken van Alexander is geopend:
van dinsdag tem zaterdag.
’s Middags 12:00 tot 13:00
van woensdag tem zaterdag.
’s Avonds 18:30 tot 20:00
Restaurant Corboo
Dendermondesteenweg 822
9070 Destelbergen
+32 9 278 33 26
info@corboo.be
BE0848 204 820
Ter gelegenheid van Pasen verwennen wij jullie graag met een speciaal door Chef Alexander Corbisier samengesteld feestmenu.
Op Paaszondag wordt enkel het Paasmenu
’s middags aangeboden, er is dan geen mogelijkheid tot à la carte.
Om zeker te zijn van een tafeltje voor u en uw gezelschap is reserveren zeer aan te raden.
Alexander en Sofie