Corboo - Champagne

Sofie & Alexander
zorgen voor u,
ook tijdens Kerst

Corboo - chapon - kapoen

Traiteur

Restaurant Corboo zorgt voor uw Kerstdiner.
Dit jaar bieden we een traiteurformule aan zodat u niet alleen in ons restaurant maar ook thuis kan genieten van onze specialiteiten.

Gelieve voor 19/12 uw keuze door te geven via onderstaande link met het bijhorende moment van ophaling. 

Afhalen kan op:

  • 24/12 van 12u tot 17u
  • 25/12 van 11u tot 13u

Om te delen

150 gr secreto 07 fijn getrancheerd | €24

150 gr Iberico Bellota fijn getrancheerd | €24

Potje olijven | €9

 

Voorgerechten

Terrine van ganzenlever | gerookte paling | marmelade van granny smith | €21

1/2 langoest | gepocheerd in salieboter | risotto van boschampignons | €26

Tartaar van Schotse zalm en Franse coquilles | yuzu | haringkaviaar | €15

Garnaalkroket €14/stuk

 

Hoofdgerechten

Pithiviers van ree | ganzenlever | boschampignons | min 2p | €40/persoon

Tarbot gevuld met Noordzeekrab en jonge spinazie in rijkelijk bladerdeeg | min 2p | €42/persoon

Fazant “Fine Champagne” | wildgarnituur | 2p | €50

Wildlragout | gecarameliseerde appel en veenbes | witloof | pommes Macaire | €18

Rijkelijk gevulde kapoen | kalfszwezerik | ganzenlever | saus met morieltjes | veenbesjes | appel en witloof | pommes Macaire | 6-8p | €100

Cassoulet | bokaal voor 2p | €50 | enkel op 25/12 verkrijgbaar

 

Desserts

Gratin van exotische vruchten sabayon | crumble | €5

Taartje van chocolade | gezouten caramel | Piémontese hazelnoot | €5

Kaasassortiment van Kaasmeester Callebaut | €12

Restaurant

Op vrijdag 24/12 (Kerstavond-diner) en zaterdag 25/12 (Kerstdag-lunch) kan u  bij Corboo komen genieten van een heerlijke Kerstspecial voor €120 inclusief fijne wijnen en waters.
Wij kijken er naar uit om u en uw compagnie in de watten te leggen tijdens de warmste periode van het jaar. 

Benieuwd naar onze Kerstspecial?
Ontdek ons aanbod hieronder en reserveer snel uw tafel!

Champagne Pommery met enkele hapjes

 

Tartare van Schotse zalm en Franse coquilles | yuzu | Royal Belgian Caviar, Gold Label

OF

Terrine van ganzenlever en gerookte paling | marmelade van granny smith appel | brioche

 

Langoest gepocheerd in salieboter | risotto van boschampignons

 

Fazant “Fine Chapagne” | witloof | veenbesjes

 

Kaas van Kaasmeester Callebaut | chutney | glaasje oude port

 

Gratin van exotische vruchten | sabayon | vers gedraaid vanille-ijs

 

Koffie/thee | mignardises

Traiteur

Restaurant Corboo zorgt voor uw Kerstdiner.
Dit jaar bieden we een traiteurformule aan zodat u thuis kan genieten van onze specialiteiten.

Gelieve voor 19/12 uw keuze door te geven via onderstaande link met het bijhorende moment van ophaling. 

Afhalen kan op:

  • 24/12 van 12u tot 17u
  • 25/12 van 11u tot 13u

Om te delen

150 gr secreto 07 fijn getrancheerd | €24

150 gr Iberico Bellota fijn getrancheerd | €24

Potje olijven | €9

 

Voorgerechten

Terrine van ganzenlever | gerookte paling | marmelade van granny smith | €21

1/2 langoest | gepocheerd in salieboter | risotto van boschampignons | €26

Tartaar van Schotse zalm en Franse coquilles | yuzu | haringkaviaar | €15

Garnaalkroket €14/stuk

 

Hoofdgerechten

Pithiviers van ree | ganzenlever | boschampignons | min 2p | €40/persoon

Tarbot gevuld met Noordzeekrab en jonge spinazie in rijkelijk bladerdeeg | min 2p | €42/persoon

Fazant “Fine Champagne” | wildgarnituur | 2p | €50

Wildlragout | gecarameliseerde appel en veenbes | witloof | pommes Macaire | €18

Rijkelijk gevulde kapoen | kalfszwezerik | ganzenlever | saus met morieltjes | veenbesjes | appel en witloof | pommes Macaire | 6-8p | €100

Cassoulet | bokaal voor 2p | €50 | enkel op 25/12 verkrijgbaar

 

Desserts

Gratin van exotische vruchten sabayon | crumble | €5

Taartje van chocolade | gezouten caramel | Piémontese hazelnoot | €5

Kaasassortiment van Kaasmeester Callebaut | €12

Corboo - chapon - kapoen

Restaurant

Op vrijdag 24/12 (Kerstavond-diner) en zaterdag 25/12 (Kerstdag-lunch) kan u  bij Corboo komen genieten van een heerlijke Kerstspecial voor €120 inclusief fijne wijnen en waters.
Wij kijken er naar uit om u en uw compagnie in de watten te leggen tijdens de warmste periode van het jaar. 

Benieuwd naar onze Kerstspecial?
Ontdek ons aanbod hieronder en reserveer snel uw tafel!

Champagne Pommery met enkele hapjes

Tartare van Schotse zalm en Franse coquilles | yuzu | Royal Belgian Caviar, Gold Label

OF

Terrine van ganzenlever en gerookte paling | marmelade van granny smith appel | brioche

Langoest gepocheerd in salieboter | risotto van boschampignons

Fazant “Fine Chapagne” | witloof | veenbesjes

Kaas van Kaasmeester Callebaut | chutney | glaasje oude port

Gratin van exotische vruchten | sabayon | vers gedraaid vanille-ijs

Koffie/thee | mignardises